Køb abonnement


BT er hele Danmarks avis. Sammen med os er du altid underholdt og opdateret. Vores passionerede journalister, redaktører og eksperter skriver hver dag om politik, sport, sundhed, debat og livsstil. BT er din avis.

Tegn abonnement


Med Berlingske får du en avis med en stærk ambition om at levere dagsordensættende journalistik. Og vores mål er at levere intelligente nyheder - nyheder du behøver, nyheder du kan stole på, og historier der engagerer.

Du får hver dag et prioriteret overblik, debat, indsigt og perspektiv på de emner, vi skriver om, og du vil opleve et særligt fokus på politisk dækning, stof om samfundsøkonomi, business samt viden og teknologi.

Tegn abonnement


Med Kids' News får du en avis der formidler aktuelle nyheder i børns øjenhøjde. Vores mål er at levere ugens vigtigste nyheder, så begivenhederne giver mening for børn.

Du får hver uge en avis med fokus på de emner, der fylder noget i børns liv, og som giver børnene mulighed for at skrive ind til Kids' News egen brevkasse med spørgsmål om venskaber, skole, fritid eller hvad man ellers undre sig over.

Tegn abonnement


Weekendavisen er en avis til mennesker, der allerede kender nyhederne, og som gerne vil have flere perspektiver på de ting, der sker, og høre de forskellige synspunkter, man kan have på begivenhederne.

Avisen har det som ideal at udgøre en demokratisk offentlighed, hvor ethvert synspunkt, der kan argumentere sagligt for sig, kan komme til orde.

Vi prioriterer internationale tendenser højt, ligesom ny forskning, bøger på mange sprog og kulturelle begivenheder i mange lande bliver behandlet med viden, alvor - og humor. Og så har vi Danmarks eneste seriøse sektion til børn.

Tegn abonnement